Montserrat Sendra i el debat sobre llengües i independència al primer seminari del curs 2018/2019

18-04-20-15-16-34-153_decoEl proper divendres 21 de setembre tindrà lloc la primera sessió del curs 2018/2019 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB (12h, aula 1.5, Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona).

Montserrat Sendra, investigadora del CUSC-UB i professora associada del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona, ens hi presentarà alguns resultats del seu projecte de recerca “El debat sobre l’oficialitat lingüística d’una Catalunya independent: autors, arguments i impactes”, premiat amb la 41a Borsa d’estudi Ramon d’Alòs-Moner de l’IEC.

Podeu consultar el calendari de sessions del curs 2018/2019 en aquest enllaç. L’edició d’enguany s’emmarca en els actes de celebració dels 20 anys del CUSC-UB, i doncs es concep com un espai d’intercanvi i de discussió de les diferents línies de recerca del Centre, tot i que també s’hi presentaran resultats de projectes del consorci MIME, del Cercle de Lingüística Aplicada de la UdL i també discutirem l’últim llibre del sociolingüista valencià Toni Mollà, entre altres.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Per a estar al dia de l’actualitat del seminari, seguiu-nos al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Deixa un comentari