Daniel Cetrà inaugura el curs 2020/2021 del seminari del CUSC-UB

Divendres 25 de setembre tindrà lloc la primera sessió del curs 2020/2021 del seminari de sociolingüística i política lingüística, organitzat pel CUSC-UB amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El seminari se celebrarà en línia a les 12h, i cal inscripció (en aquest formulari).

Daniel Cetrà, investigador post-doctoral de la Universitat d’Edimburg, impartirà una conferència amb el títol «Nacionalisme, liberalisme i llengua a Catalunya i Flandes», en què discutirà les aportacions de la seva recerca publicades recentment en el volum Nationalism, Liberalism and Language in Catalonia and Flanders (Palgrave Macmillan, 2019).

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2020/2021 en aquest enllaç. Les sessions se celebren en línia amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Seguiu tota l’actualitat del seminari al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s