Presentació

Logo-nouEl Seminari de sociolingüística i política lingüística és una iniciativa del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB). Està concebut com un espai de reflexió i debat sobre aspectes teòrics i metodològics i sobre recerques en curs en els camps de la sociolingüística, la política lingüística i disciplines afins, dutes a terme per investigadors del centre o d’altres universitats i centres de recerca.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual, i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Podeu consultar el calendari del curs 2018/2019 en aquest enllaç. Aquesta edició s’emmarca en els actes de celebració dels 20 anys del CUSC-UB, i doncs es concep com un espai d’intercanvi i de discussió de les diferents línies de recerca del Centre, tot i que també s’hi presentaran resultats de projectes del consorci MIME, del Cercle de Lingüística Aplicada de la UdL i també discutirem l’últim llibre del sociolingüista valencià Toni Mollà, entre altres.

Per a estar al dia de l’actualitat del seminari, seguiu-nos al nostre blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Anuncis