Presentació

Logo-nou

El Seminari de sociolingüística i política lingüística és una iniciativa del CUSC—Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Està concebut com un espai de reflexió i debat sobre aspectes teòrics i metodològics i sobre recerques en curs en els camps de la sociolingüística, la política lingüística i disciplines afins, dutes a terme per investigadors del centre o d’altres universitats i centres de recerca.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual, i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. Des de juny de 2020, se celebren en línia. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Des del 2019, compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar el calendari del curs 2020/2021 en aquest enllaç. Per a estar al dia de l’actualitat del seminari, seguiu-nos al nostre blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Amb el suport de: