Divendres 20 de març, sessió doble del seminari amb Alexandra Gheondea-Eladi i Natxo Sorolla

El proper divendres 20 de març tindrà lloc la setena sessió del curs 2019/2020 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB (12h, aula 3.6, Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona).

Aquesta sessió constarà, extraordinàriament, de dues presentacions:

  1. En primer lloc, Alexandra Gheondea-Eladi, investigadora de l’Institut de Recerca sobre Qualitat de Vida de l’Acadèmia Romanesa (Academia Română) i investigadora visitant a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili, ens presentarà la seva recerca sobre «Language influence on patients’ risk attitudes based on patient-decision-aided health decisions».
  2. A continuació, i d’acord amb la previsió inicial, Natxo Sorolla, investigador del CUSC-UB i de la Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans i professor associat de la Universitat Rovira i Virgili, farà una presentació titulada «Entre la demografia, la sociolingüística i l’anàlisi semàntica: algunes reflexions».

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2019/2020, amb la sociolingüística educativa com a eix temàtic central, en aquest enllaç.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Seguiu tota l’actualitat del seminari al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

One thought on “Divendres 20 de març, sessió doble del seminari amb Alexandra Gheondea-Eladi i Natxo Sorolla

  1. Retroenllaç: Cancel·lem els seminaris pel COVID-19 | Blog del seminari del CUSC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s