Presentació del llibre ‘Cròniques negres del català a l’escola’ amb Pere Mayans

El proper divendres 29 de novembre tindrà lloc la tercera sessió del curs 2019/2020 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB (12h, aula 3.6, Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona).

Pere Mayans (enllaç al seu blog) hi presentarà el seu llibre Cròniques negres del català a l’escola (Edicions del 1979, 2019), que recull disposicions legals, escrits periodístics, assajos sociolingüístics pretesament científics o declaracions de polítics que evidencien una voluntat explícita d’anar contra el català a l’escola.

D’aquesta manera, la sessió s’inscriu de ple en l’eix temàtic principal del seminari del CUSC per al curs 2019/2020, la sociolingüística educativa. Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2019/2020 en aquest enllaç.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Seguiu tota l’actualitat del seminari al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s