Seminari sobre etnografia sociolingüística de l’aula amb Júlia Llompart

El proper divendres 11 d’octubre tindrà lloc la segona sessió del curs 2019/2020 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB (12h, aula 3.6, Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona).

Júlia Llompart, investigadora post-doctoral del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i les Ciències Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, i membre del Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingües (GREIP) de la mateixa universitat, conduirà un taller sobre etnografia sociolingüística i l’anàlisi del plurilingüisme a l’aula.

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2019/2020 en aquest enllaç. Aquesta nova edició té com a eix temàtic la sociolingüística educativa, una línia de recerca en què se centren 5 de les 11 sessions.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Seguiu tota l’actualitat del seminari al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s