Patric Sauzet inaugura un nou curs del seminari del CUSC-UB amb una conferència sobre l’occità i el llegat de Robèrt Lafont

El proper divendres 27 de setembre tindrà lloc la primera sessió del curs 2019/2020 del seminari de sociolingüística i política lingüística del CUSC-UB (12h, Sala de professors, Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona).

Patric Sauzet, professor de la Universitat de Tolosa, impartirà una conferència amb el títol «Mès enlà de la diglòssia, la llengua occitana». L’acte, coorganitzat amb la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, s’emmarca i serveix de tret de sortida a la commemoració l’any 2019 de l’Any Robèrt Lafont. A més de Sauzet, hi intervindran Meritxell Blasco, com a representant del Deganat de la Facultat de Filologia i Comunicació; Ester Franquesa, Directora General de Política Lingüística; F. Xavier Vila, Director del CUSC-UB; i Aitor Carrera, Director de la Càtedra d’Estudis Occitans de la Universitat de Lleida, que s’encarregarà de la presentació del ponent.

Podeu consultar el calendari complet de sessions del curs 2019/2020 en aquest enllaç. Aquesta nova edició té com a eix temàtic la sociolingüística educativa, una línia de recerca en què se centren 5 de les 11 sessions.

Les sessions se celebren amb una periodicitat mensual i són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat. A més, l’assistència durant tot un curs acadèmic està reconeguda com a activitat de formació certificada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Seguiu tota l’actualitat del seminari al blog o al Twitter i el Facebook del CUSC-UB!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s