Primera sessió del seminari del CUSC-UB el curs 2016/2017

El proper divendres, 16 de setembre del 2016 (12h, aula 1.5 de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona), tindrà lloc la primera sessió del curs 2016/2017 del Seminari de sociolingüística i política lingüística del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB).

0a9b4eeb830f4ad4d326e4280883a82c7ec88502El seminari, que dinamitzarà F. Xavier Vila (UB), estarà dedicat a la lectura i comentari del capítol “Por una territorialidad lingüística”, de Philippe Van Parijs (Université Catholique de Louvain), publicat al llibre col·lectiu Políticas lingüísticas en democracias multilingües: ¿es evitable el conflicto? (coordinat per Jorge Cagiao y Conde i Juan Jiménez-Salcedo, 2015, La Catarata), i accessible en l’enllaç.

El seminari del CUSC-UB se celebra amb una periodicitat mensual i alterna presentacions de recerca en curs amb comentari de lectures. En l’edició 2016/2017, les sessions de lectura se centren en les aportacions centrals a la filosofia de les polítiques lingüístiques, i s’hi comentaran les aportacions d’autors com Will Kymlicka, John Edwards, Philippe Van Parijs o Alan Patten, entre altres. Les activitats són gratuïtes i obertes a investigadors i públic general interessat en la intersecció entre llengua i societat (sociolingüística, política lingüística, dret lingüístic, lingüística aplicada, etc.), i s’aniran anunciant de manera periòdica en aquest blog.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s